DanZa ZUMBA | HIP-HOP | AFRO/RAGGA | BODY-SCULPT & PILATES | AFRO-GYAL ACADEMIE VAN DE DANS

Na de covid 19-metingen schakelen we over naar online cursussen tot min. 19 november. Vul het onderstaande formulier in om u aan te melden. Als je geen lid bent van onze academie – de prijs is 5 € / online cursus.

Mijn naam is Natalia Ivachienko. Dans is mijn passie sinds mijn kindertijd. Als dansleraar heb ik de kans het meer dan 22 jaar te oefenen.

Ik nodig je uit voor gratis open dagen die plaatsvinden van 7-12 september 2020, in mijn DanZa Academy in Brussel.

Danza Dancing Academy

DanZaWat wij aanlerenBrussel

Bij DanZa Académie vind je cursussen voor zowel kinderen als volwassenen en groepeer je verschillende stijlen. Voor dit nieuwe seizoen bieden we lessen aan zoals Zumba Fitness, Zumba Kids, Hip-Hop Kids, Freestyle Ados, Afro en Afro Ados, Kids Dance, Body Sculpt & Pilates. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en onze sociale netwerken te bezoeken!

Wat we aanleren

Danza Dancing Academy

Groepen van alle leeftijden

We zijn blij om mensen van alle leeftijden te begeleiden, vanaf 6 jaar.

Danza Dancing Academy

Drietalig

We geven les in het Russisch, Frans en Engels. Onder onze leerlingen bestaat een constante en aangename culturele uitwisseling.

Danza Dancing Academy

Intensieve training tijdens schoolvakanties

Tijdens de herfst-, winter- en voorjaarsvakantie nemen kinderen en tieners deel aan thematische programma’s. De lessen duren enkele uren per dag.

Danza Dancing Academy

De zalen zijn goed gelegen

Onze zalen zijn uitgerust met spiegels, professionele akoestische systemen en choreografische installaties. Alle zalen bevinden zich op wandelafstand van een metrostation.

Danza Dancing Academy

Deelname aan de show

Alle leerlingen op onze school nemen deel aan de eindejaarshow, waar ze de kans krijgen om te laten zien wat ze in het voorbije jaar hebben geleerd.

ONZE CURSUSSEN

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma geïnspireerd door moderne Latijns-Amerikaanse bewegingen. Zumba voor Volwassen maakt het mogelijk je lichaam op een fascinerende manier te versterken en overtollige calorieën te verbranden. Genieten van exotische ritmes is hier het belangrijkste. Vanaf de eerste les ervaar je de vrijlating van hormonen, vreugde en een krachtige energieboost! De training is geschikt voor beginners en gevorderde dansers.

  • 1h
   Maandag
   Zumba fitness adres van de Sportcity, av.Salomé 2 ,1150 Woluwe-Saint-Pierre
  • 1h
   Woensdag
   Zumba fitness adres van de Sportcity, av.Salomé 2 ,1150 Woluwe-Saint-Pierre

Zumba kids

Als methodiek worden traditionele Rumbamethoden met exotische ritmes gehanteerd. Om kinderen te motiveren en te doen dansen, leren we hen leuke bewegingen die zijn aangepast aan hun vaardigheden en leeftijd. Onze instructeurs passen het programma aan de kinderen aan en voegen leuke choreografische elementen toe. Daardoor nemen leerlingen actief deel aan de lessen en zij kijken uit naar de volgende. Voor Kinderen met 3 jaar ervaring hebben we een groep Zumba “Kids Pro” opgestart. Danza leerlingen uit DanZa Academie nemen deel aan lokale en internationale wedstrijden en evenementen.

  • 1h
   Maandag
   Zumba kids (11-15 jaar oud) adres van de Sportcity, av.Salomé 2 ,1150 Woluwe-Saint-Pierre

Hip-hop

Tijdens hiphoplessen leren deelnemers nieuwe bewegingen, de “new style” – de meest populaire vorm van moderne dans, aanwezig in films, muziekclips, tv-shows en op dansvloeren van over de hele wereld. Door de lichaamsbewegingen en het ritmegevoel te ontwikkelen, leren kinderen zich uit te drukken. Al na het eerste semester van de training voelen ze zich zeker vertrouwd op de dansvloer.

  • 1h
   Vrijdag
   Hip-Hop kids (9-13 jaar oud) adres van de Sportcity, av.Salomé 2 ,1150 Woluwe-Saint-Pierre
  • 1h
   Vrijdag
   Hip-Hop /Freestyle (14+ jaar oud) adres van de Sportcity, av.Salomé 2 ,1150 Woluwe-Saint-Pierre

Afro/Ragga

De Afro Tieners les is voor alle levels. Je krijgt de kans om een ​​nieuwe stijl te leren terwijl je stoom afblaast, leert en ontwikkelt hoe je beweegt. Het doel van deze les is om te werken aan het bereik van zijn bewegingen en aan de verschillende energieën die we kunnen gebruiken.

  • 1h
   Zaterdag
   Afro/Ragga (11-15 jar oud) adres van de Mounier, Av. E.Mounier 87,1200 Woluwe-Saint-Lambert

Body-Sculpt & Pilates

Het is een cursus die het silhouet van het bovenlichaam, de borstspieren en armen evenals de buikspieren en benen traint (30 min) + flexibiliteit met Pilates (30 min)

  • 1h
   Maandag
   Bodysculpt & Pilates adres van de Sportcity hall, av. Salomé 2, 1150 Sint Lambrechts Woluwe

Afro / Gyal Volwassenen

Is een mix van afro en vrouwelijke dancehall-passen. Het doel is om je lichaam op een nieuwe manier en in je eigen tempo te leren gebruiken.

  • 1h
   Dinsdag
   Afro-gyal adres van de Sportcity hall, av. Salomé 2, 1150 Woluwe Saint Pierre

Huwelijksdans

Met onze professionele trainers wordt uw huwelijksdans een van de helderste huwelijksimpressies. We selecteren de muziek voor je of zetten een dans op de melodie van je keuze. Ook als je nog nooit hebt gedanst, leer je in onze studio dansen en helpen we je met het organiseren van een huwelijksdans, welke dans je ook kiest. De enscenering van een huwelijksdans duurt gemiddeld 5-7 lessen met een trainer, waarna je gaat dansen als een professional. Het is het beste om een ​​maand voor de viering zelf een huwelijksdans te organiseren, zodat je je zelfverzekerd en ontspannen voelt voor het publiek.

Literaire kring

Leerlingen uit de literaire kring “Danza Znaika” maken kennis met de grote werken van de Russische en wereldliteratuur. Zij nemen ook deel aan literaire lezingen en discussies. Door het lezen en bespreken van werken, ontwikkelen kinderen hun creativiteit, het figuratief denken, mondelinge en schriftelijke vaardigheden… Leerlingen uit de literaire kring nemen regelmatig deel aan de jaarlijkse feestelijkheden ter viering van de verjaardag van de grootste Russisch dichter Aleksandr Poesjkin, aan Internationale Literaire Festivals “Origins”, “Living Classics” en aan uitvoeringen van DanZa.

  • 3h
   ZATERDAG
   Literaire kring (6-13 jaar)adres Sint-Lambertusstraat 91 / 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Instructeurs

De instructeurs die les geven op DanZa Academie zijn bekend in heel Europa

Danza Dancing Academy

Natalia Ivachienko

Talen: Russisch, Frans
Oprichter van DanZa School met 24 jaar ervaring in choreografie met volwassenen en kinderen, gecertificeerde trainer Nike Academie, officiële instructeur Zumba Fitness

Danza Dancing Academy

Anastasia Duvigneaud

Talen: Russisch, Frans, Engels
Leraar, choreograaf en danser. Ze geeft al 5 jaar les in Brussel. Met een team van dansers van verschillende stijlen, hiphop, ragga, etc. vertegenwoordigt ze België in heel Europa. Anissa

Danza Dancing Academy

Marie

Talen: Frans, Engels
Dansen is altijd een integraal onderdeel van mijn leven geweest. Ik dans al sinds ik 14 was. Ik heb jarenlang professioneel gedanst bij verschillende Crews, voornamelijk urban dance. (Hiphop, Girly, Ragga, Funky). Sinds 4 jaar ben ik geïnteresseerd in een andere discipline Djamboola fitness.

“Gepassioneerd en dynamisch! Ik geef graag les in een goed humeur. ”

Danza Dancing Academy

Irina Alexandrova

Talen: Russisch, Frans, Engels
Leraar bij de literaire kring op de DanZa-school. Specialist en leraar met ervaring in de basisschool aan de Pedagogische Universiteit van Melitopol, in het Internationale Kindergezondheidscentrum “Laspi” en op de privéschool vreemde talen “Streamline” in Zaragoza. Afgestudeerd aan de Faculteit Filologie en aan de Faculteit Sociale en Humane Wetenschappen aan de Pedagogische Universiteit.

Danza Dancing Academy

Anissa, hiphopdanser en choreograaf

Talen: Frans, Engels, Nederlands

Professionele evenementencoördinator en freestyle hiphopdanser sinds 2011 combineert Anissa haar twee passies in haar artistieke carrière met haar culturele vereniging Freestyle Lab.

Ze is zeer actief op het veld en beoordeelt battles in België; ze is geselecteerd en uitgenodigd op internationale wedstrijden zoals Redbull Dance Your Style bij KVS, en heeft verschillende creaties en shows gechoreografeerd en uitgevoerd in België, maar ook in Montpellier, Londen en Benin. In 2016 begon ze haar discipline te geven op verschillende Brusselse scholen zoals Impulsion Dance, We Love Bxl, maar ook tijdens workshops gegeven in Brussel, Antwerpen, Finland, Portugal of Benin.

CURSUSSCHEMA

Maandag

Zumba kids (11-15 jaar oud)
adres van de Sportcity, av.Salomé 2 ,1150 Woluwe-Saint-Pierre
Bodysculpt & Pilates
adres van de Sportcity hall, av. Salomé 2, 1150 Sint-Pieters-Woluwe
Zumba fitness
adres van de Sportcity, av.Salomé 2 ,1150 Woluwe-Saint-Pierre

Dinsdag

Kids Dance (6-9 jaar oud)
adres van de Sportcity, av.Salomé 2 ,1150 Woluwe-Saint-Pierre
Afro-Gyal
adres van de Sportcity hall, Av.Salomé 2.1150 St Pieters Woluwe

Woensdag

Zumba fitness
adres van de Sportcity, av.Salomé 2 ,1150 Woluwe-Saint-Pierre

Vrijdag

Hip-Hop kids (9-13 jaar oud)
adres van de Sportcity, av.Salomé 2 ,1150 Woluwe-Saint-Pierre
Hip-Hop /Freestyle (14+ jaar oud)
adres van de Sportcity, av.Salomé 2 ,1150 Woluwe-Saint-Pierre

Zaterdag

Afro/Ragga (11-15 aar oud)
adres van de Mounier, Av. E.Mounier 87,1200 Woluwe-Saint-Lambert

Meldingen

Leraren uit de school zijn erg vriendelijk en energiek! De sfeer op school is leuk en zorgt voor een goed humeur! Ik beveel het ten zeerste aan!Sophie

Ondanks het feit dat ik niet minder goed ben in dansen, moedigt Natalia me aan en zij motiveert me! Daarom ga ik met plezier terug naar de lessen.Anna-Catherine

Zeer motiverend! Natalia en Virginia – het is gewoon een geweldig duo!Sophie

Tarieven

Contributie voor kinderen

 • Jaar 35 weken
 • 300 € jaarabonnement
 • 170 € Halfjaarlijkse bijdrage
 • 2x per week 290 € / semester
 • 3x per week 390 € / semester
 • -20% korting voor het tweede kind van hetzelfde gezin

Contributie voor volwassenen

 • Abonnementen voor 10 lessen € 100, – geldig voor 4 maanden
 • Abonnementen voor 5 cursussen € 55, – geldig voor 2 maand
 • Maandelijkse bijdragen 60 €
 • Inschrijvingen per cursus 15 €
 • Korting van 10 € voor een abonnement van 10 cursussen voor volwassenen, op voorwaarde dat uw kind lid is van onze academie.

Alleen door overmaking op DanZa’s account (ook voor leden die per cursus betalen) BE68 3631 4318 1134

Gemiste cursussen zonder medisch attest vergoeden wij niet.

Verzekering is bij de prijs inbegrepen.

  Nog niet ingeschreve?
  Haast je, plaatsen zijn beperkt

  Wil jij je lichaam aanvoelen en je zelfvertrouwen verhogen op de dansvloer? Meld je nu aan en uw kinderen bij onze gratis open deurdagen. Het aantal plaatsen is beperkt, enkel de eerste 30 geregistreerden worden weerhouden!

  Phone n°:
  0472 / 888 107
  E-mail:
  info@danzabruxelles.be
  Compte ING:
  BE68 3631 4318 1134

  Als je lid bent van onze academie, vergeet dan niet lid te worden van onze Instagram-groep.

  Meld je aan op onze Facebook-pagina en op ons YouTube-kanaal.

  Developed by pantsevich.me