Mijn naam is Natalia Ivachienko. Dans is mijn passie sinds mijn kindertijd. Als dansleraar heb ik de kans het meer dan 22 jaar te oefenen.

Ik nodig je uit voor gratis open dagen die plaatsvinden van 9-15 september 2019, 6-12 januari en 29 augustus 2020 in mijn DanZa Academy in Brussel.

DanZaWat wij aanlerenBrussel

Op DanZa School helpen eminente trainers studenten zichzelf te ontdekken in de dans. Masters van de school leren zumba aan kinderen, adolescenten en volwassenen. Ook leren kinderen en jongeren Hip-Hop, Afro / Ragga, leren hun lichaam voelen en improviseren in dans. Dit jaar introduceren we een nieuwe richting voor Yoga kids.

Wat we aanleren

Groepen van alle leeftijden

We zijn blij om mensen van alle leeftijden te begeleiden, vanaf 4 jaar.

Drietalig

We geven les in het Russisch, Frans en Engels. Onder onze leerlingen bestaat een constante en aangename culturele uitwisseling.

Intensieve training tijdens schoolvakanties

Tijdens de herfst-, winter- en voorjaarsvakantie nemen kinderen en tieners deel aan thematische programma’s. De lessen duren enkele uren per dag.

De zalen zijn goed gelegen

Onze zalen zijn uitgerust met spiegels, professionele akoestische systemen en choreografische installaties. Alle zalen bevinden zich op wandelafstand van een metrostation.

Deelname aan de show

Alle leerlingen op onze school nemen deel aan de eindejaarshow, waar ze de kans krijgen om te laten zien wat ze in het voorbije jaar hebben geleerd.

ONZE CURSUSSEN

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma geïnspireerd door moderne Latijns-Amerikaanse bewegingen. Zumba voor Volwassen maakt het mogelijk je lichaam op een fascinerende manier te versterken en overtollige calorieën te verbranden. Genieten van exotische ritmes is hier het belangrijkste. Vanaf de eerste les ervaar je de vrijlating van hormonen, vreugde en een krachtige energieboost! De training is geschikt voor beginners en gevorderde dansers.

  • 1h
   MAANDAG
   ZumbaFrans Landrain 26 / 1970 Wezembeek-oppem
  • 1h
   MAANDAG
   ZumbaSalomélaan 2 / 1150 Woluwe Saint Lambert
  • 1h
   WOENSDAG
   ZumbaFrans Landrain 26 / 1970 Wezembeek-oppem
  • 1h
   WOENSDAG
   ZumbaSalomélaan 2 / 1150 Woluwe Saint Lambert

Zumba kids

Als methodiek worden traditionele Rumbamethoden met exotische ritmes gehanteerd. Om kinderen te motiveren en te doen dansen, leren we hen leuke bewegingen die zijn aangepast aan hun vaardigheden en leeftijd. Onze instructeurs passen het programma aan de kinderen aan en voegen leuke choreografische elementen toe. Daardoor nemen leerlingen actief deel aan de lessen en zij kijken uit naar de volgende. Voor Kinderen met 3 jaar ervaring hebben we een groep Zumba “Kids Pro” opgestart. Danza leerlingen uit DanZa Academie nemen deel aan lokale en internationale wedstrijden en evenementen.

  • 1h
   MAANDAG
   Zumba kids (6-9 jaar)Sportcity, Salomélaan 2 / 1150 Woluwe Saint Lambert
  • 1h
   VRIJDAG
   Zumba kids (12-15 jaar)Sportcity, Salomélaan 2 / 1150 Woluwe Saint Lambert

Hip-hop

Tijdens hiphoplessen leren deelnemers nieuwe bewegingen, de “new style” – de meest populaire vorm van moderne dans, aanwezig in films, muziekclips, tv-shows en op dansvloeren van over de hele wereld. Door de lichaamsbewegingen en het ritmegevoel te ontwikkelen, leren kinderen zich uit te drukken. Al na het eerste semester van de training voelen ze zich zeker vertrouwd op de dansvloer.

  • 1h
   ZATERDAG
   Hip-Hop (6-9 jaar)Mounier / Bruxelles / Avenue Emmanuel Mounier. 87

Afro/Ragga

Onze instructeurs geven freestyle les aan kinderen die al ervaring hebben met dansen. Het gaat hier om dansstijlen als hiphop, ragga, dancehall en dansimprovisatie. Het resultaat is dat leerlingen zich goed voelen in hun vel op het podium ; zij nemen vervolgens regelmatig deel aan dans “battles”.

  • 1h
   ZATERDAG
   Afro/Ragga (12-15 jaar)Mounier / Bruxelles / Avenue Emmanuel Mounier. 87

Yoga Kids

Ritme – de eerste stap van het kind in de ontwikkeling van dansvaardigheden. Deze les is bedoeld voor de jongste leerlingen op de school. Kinderen beheersen de basis van klassieke dans, zij positioneren hun lichaam op de juiste manier en zij ontwikkelen het motorisch en muzikaal geheugen. Ritmische oefeningen hebben een positief effect op het kind: een juiste houding, de motoriek ontwikkelt zich en het aanvoelen van eigenlichaam verbetert.

  • 1h
   vrijdag
   Yoga KidsStockel Art, avenu Orban 227 / 1150 Woluwe st Pierre

Literaire kring

Leerlingen uit de literaire kring “Danza Znaika” maken kennis met de grote werken van de Russische en wereldliteratuur. Zij nemen ook deel aan literaire lezingen en discussies. Door het lezen en bespreken van werken, ontwikkelen kinderen hun creativiteit, het figuratief denken, mondelinge en schriftelijke vaardigheden… Leerlingen uit de literaire kring nemen regelmatig deel aan de jaarlijkse feestelijkheden ter viering van de verjaardag van de grootste Russisch dichter Aleksandr Poesjkin, aan Internationale Literaire Festivals “Origins”, “Living Classics” en aan uitvoeringen van DanZa.

  • 3h
   ZATERDAG
   Literaire kring (6-13 jaar)Sint-Lambertusstraat 91 / 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Instructeurs

De instructeurs die les geven op DanZa Academie zijn bekend in heel Europa

Natalia Ivachienko

Talen: Russisch, Frans
Oprichter van DanZa School met 24 jaar ervaring in choreografie met volwassenen en kinderen, gecertificeerde trainer Nike Academie, officiële instructeur Zumba Fitness

Kika

Talen: Frans
Hallo, mijn naam is Kika, ik ben een gecertificeerde Zumba fitnessinstructeur.
Dynamisch en modern, ik ben gepassioneerd door dans en muziek, ik breng mijn passie graag over via mijn lessen over Latijnse ritmes, afro, ons, oosters, …
Ik heb het genoegen om lessen te geven in verschillende sportscholen en geweldige menselijke ontmoetingen te maken.
Het avontuur verleidt je? Dus waarom niet jij?

Virginie Gonze

Talen: Frans, Engels
Officiële instructeur van kinderen Zumba en Zumba. Elk jaar verbetert ze haar kennis in Duitsland en Frankrijk. Groepenbegeleider in sportcomplexen in Brussel

Irina Alexandrova

Talen: Russisch, Frans, Engels
Leraar bij de literaire kring op de DanZa-school. Specialist en leraar met ervaring in de basisschool aan de Pedagogische Universiteit van Melitopol, in het Internationale Kindergezondheidscentrum “Laspi” en op de privéschool vreemde talen “Streamline” in Zaragoza. Afgestudeerd aan de Faculteit Filologie en aan de Faculteit Sociale en Humane Wetenschappen aan de Pedagogische Universiteit.

Anastasia Duvigneaud

Talen: Russisch, Frans, Engels
Leraar, choreograaf en danser. Ze geeft al 5 jaar les in Brussel. Met een team van dansers van verschillende stijlen, hiphop, ragga, etc. vertegenwoordigt ze België in heel Europa. Anissa

CURSUSSCHEMA

Maandag

Zumba kids (6-9 jaar)
Salomélaan 2 / 1150 Woluwe Saint Lambert
Pilat
Salomélaan 2 / 1150 Woluwe Saint Lambert
Zumba
Frans Landrain 26 / 1970 Wezembeek-oppem
Zumba
Salomélaan 2 / 1150 Woluwe Saint Lambert

Woensdag

Zumba
Frans Landrain 26 / 1970 Wezembeek-oppem
Zumba
Salomélaan 2 / 1150 Woluwe Saint Lambert

Vrijdag

Zumba kids (10-12 jaar)
Salomélaan 2 / 1150 Woluwe Saint Lambert
Yoga Kids
Stockel Art / Brussels Hoofdstedelijk Gewest / Orbanlaan 227

Zaterdag

Afro/Ragga (12-15 jaar)
Av.Mounier 87 / 1200 Woluwe Saint lambert
Hip-Hop (6-9 jaar)
Av.Mounier 87 / 1200 Woluwe Saint lambert

Meldingen

Leraren uit de school zijn erg vriendelijk en energiek! De sfeer op school is leuk en zorgt voor een goed humeur! Ik beveel het ten zeerste aan!Sophie

Ondanks het feit dat ik niet minder goed ben in dansen, moedigt Natalia me aan en zij motiveert me! Daarom ga ik met plezier terug naar de lessen.Anna-Catherine

Zeer motiverend! Natalia en Virginia – het is gewoon een geweldig duo!Sophie

Nog niet ingeschreve?
Haast je, plaatsen zijn beperkt

Wil jij je lichaam aanvoelen en je zelfvertrouwen verhogen op de dansvloer? Meld je nu aan en uw kinderen bij onze gratis open deurdagen. Het aantal plaatsen is beperkt, enkel de eerste 30 geregistreerden worden weerhouden!

Web site:
www.dan-za.be
Phone n°:
0472 / 888 107
E-mail:
info@dan-za.be
Compte ING:
BE68 3631 4318 1134

Als je lid bent van onze academie, vergeet dan niet om lid te worden van onze privégroep DanZa/membres/участники

Meld je aan op onze Facebook-pagina en op ons YouTube-kanaal.

Developed by BitSol.org